Your address will show here +12 34 56 78
SPIRIT
PODCAST SERVICE
OOK JIJ KAN HET

Je speelt al een tijdje met de gedachte een podcast te starten, maar het onbekende houdt je tegen. Het lijkt iedereen zo makkelijk af te gaan, maar je hebt zelf geen idee waar je moet beginnen. Hoe kom je aan intro's, jingles en muziekjes? Wie zorgt ervoor dat je audio professioneel gemixt wordt? Hoe weet je zeker dat luisteraars je leuk vinden? Geen paniek! Het zijn hele normale vragen die ook de doorgewinterde podcasters zichzelf ooit stelden. 


WIJ GAAN JE HELPEN

We snappen je als geen ander. De wereld van podcasting is een jungle. Het is vaak niet duidelijk waar je moet beginnen. Natuurlijk kan je wat rondvragen, maar echt stappen zetten, lukt vaak niet. Bovendien word je door de meeste sites overspoeld met saaie handleidingen. Jij zoekt echter gewoon een aanspreekpunt. De SPIRIT Podcast Service is er om je te helpen met die vliegende start. Low profile, lekker persoonlijk en zonder ingewikkelde toestanden. Dit is wat we doen:
 • Concept

  STAP 1

  Wat is je idee en hoe vertalen we dit naar een leuke en interessante podcast die luisterbaar is en naadloos aansluit op je doelgroep? We bepalen een richting, een 'gevoel' en natuurlijk de naam van je gloednieuwe productie.

 • Audioproductie

  Stap 2

  Welke audio-elementen gebruiken we om je podcast aan te kleden? Denk aan intro's en achtergrondmuziek. Deze elementen zullen we ook voor je produceren. En we helpen je meteen met de muziekrechten. Geen vervelende verrassingen dus.

 • Voorbereiding

  Stap 3

  We vertellen je alles over de do's en don'ts van het hosten van je podcast. Wat moet je doen om een luisteraar te boeien? Hoe werken spanningsbogen? Wat zijn tune-out factoren en hoe maak je een onverwoestbare indruk? Geloof ons... er gaat een wereld voor je open.

 • Publicatie

  Stap 4

  Het moment van de waarheid... het daadwerkelijk publiceren van je podcast. Eindelijk ben je live met alle tools die je nodig hebt om er een doorslaand succes van te maken. Het is echter belangrijk consequent te blijven qua productiekwaliteit en inhoud. Dat brengt ons bij stap 5.

 • Onderhoud

  Stap 5

  We onderhouden de productiekwaliteit van je podcast. We mixen al je (toekomstige) afleveringen af tot een mooi, luisterbaar geheel dat goed uit de verf komt op alle media. Veel bestaande podcasts zijn bijvoorbeeld te hard of juist te zacht. Bovendien bieden we 3 maanden professionele coaching op het gebied van spreektechnieken, productie en doelgroep targeting.

Waarom SPIRIT?

We hebben ruime ervaring als radiomakers en audioprocenten in de landelijke media (NPO). We weten dus als geen ander hoe de dynamiek van luisteraars werkt en wat je wel en vooral niet moet doen om een goed luisterbaar geheel af te leveren.

We vinden het vreemd dat de wetmatigheid, die normaal gesproken geldt voor radio, vaak compleet aan banden wordt gelegd als het gaat om podcasting. Natuurlijk bestaat er meer ruimte en tijd voor persoonlijke verhalen en het uitdiepen van bepaalde thema's. Dit is immers de toegevoegde waarde van podcasting. Maar dan nog geldt dat je luisteraar er gelukkig van moet worden. Anders is je podcast niet meer dan een aardigheidje.
ONDERHOUD

Yes! Eindelijk ziet je gloednieuwe productie het levenslicht. Maar nu pas begint het echte werk. Het onderhouden van je productie. Niet alleen qua inhoud, maar ook qua geluidskwaliteit. Dit aspect wordt vaak onderschat, waardoor veel podcasts de plank misslaan als het gaat om technische presentatie. De SPIRIT Podcast Service helpt je verder. Vanaf 55 euro per maand mixen we al je afleveringen af tot een mooi, luisterbaar en professioneel geheel dat zich staande houdt tussen de rest.
DE TARIEVEN

Omdat niet iedereen dezelfde wensen en heeft, werken we met pakketten. Bepaal hieronder welk pakket het beste bij jouw situatie past. Let hierbij niet alleen op de startfase van je podcast, maar ook op het verloop. We bieden namelijk ook maandelijks onderhoud. Alle pakketten zijn uiteraard maandelijks opzegbaar.

AUDIO ONLY

Productie audio-elementen (intro, outro, eigen tune, etc) v.a. € 375,- Optioneel: podcast onderhoud. Afmixen en technisch klaar maken van je afleveringen vanaf 55 euro p/m *

BASIC

Start-up advies, conceptontwikkeling en productie audio-elementen (intro, outro, eigen tune, etc) v.a. € 795,- Optioneel: podcast onderhoud. Afmixen en technisch klaar maken van je afleveringen vanaf 55 euro p/m *

ADVANCED

Start-up advies, conceptontwikkeling, productie audio-elementen (intro, outro, eigen tune, etc), publicatie van je podcast en 3 maanden ondersteuning. v.a. € 1750,- Optioneel: podcast onderhoud. Afmixen en technisch klaar maken van je afleveringen vanaf 55 euro p/m *

PREMIUM

Start-up advies, conceptontwikkeling, productie audio-elementen (intro, outro, eigen tune, etc), publicatie van je podcast, altijd ondersteuning en coaching. Neem contact op voor meer informatie en prijzen. Optioneel: podcast onderhoud. Afmixen en technisch klaar maken van je afleveringen vanaf 55 euro p/m *

* Onderhouden van je podcast: vanaf 55 euro p/m tot 4 afleveringen p/m voor je afgemixt tot een professioneel, luisterbaar geheel. Neem contact met ons op voor meer informatie.

SCHAKEL ONS IN!

Vraag ons vrijblijvend om advies of laat ons meteen weten voor welk pakket je gaat. Je ontvangt binnen 1 werkdag antwoord.