SPIRIT +31 (0)85 8500 171
SPIRIT Jingles
For radio, podcast, commercials, TV, DJ Sets.
Brand yourself!
Professional jingles, the SPIRIT way
  • Text Hover

De SPIRIT Jingles

Let's shake hands! We produceren hi-end jingles en imaging voor radio, podcast, DJ set, commercials en andere media. Los of in packages en passend bij jouw specifieke stijl. En altijd met die typische SPIRIT sound; energiek, fris, lust for life en lekker muzikaal. Boost je identiteit met gezongen vocal ID Jingles, bouw een opzwepend sfeertje met onze exclusieve Song Jingles, zet de toon met pakkende sweepers of laat ons je complete show/zender restylen. SPIRIT is er voor al je pro imaging.

  • Text Hover

We kennen je

We zijn er voor de échte freak. De grotere denker die de toegevoegde waarde van de juiste sound volop begrijpt. Die weet dat investeren in professionele audio geen weggegooid geld is en zijn/haar radioprogramma of zender meer waard vindt dan wat vluchtig geknutsel. Die graag een stap verder zet en hoger mikt dan de rest. En... die de onbeschrijfelijke kick van goede jingles als geen ander snapt. That's the spirit!

  • Text Hover

Altijd de beste features

We werken standaard met pro-voices (A-stemmen). Dankzij onze samenwerkingen met de absolute top in Music en Sound FX, leveren we altijd premium audio met een frisse sound. En niet alleen complete packages, maar ook losse elementen als aanvulling op je huidige jingles. Landelijk, regionaal, lokaal en online. Alle imaging is tevens onder te brengen in abonnementen (v.a. 99 euro) . Bij bestellingen vanaf 325 euro ontvang je bovendien gratis onze exclusieve en unieke Customer Cuts.

  • Text Hover
Imaging Showcase
Klik logo's voor jingle player
  • Text Hover
Sweepers zijn sweepers, zou je denken. Maar bij SPIRIT kiezen we voor een andere aanpak. Naast de basic variant presenteren we vol trots een unieke productiestijl: Glitching & Pitching. Vol pops, lags, bugs, cracks en beeps. Geïnspireerd door een rauwe, typisch Amerikaanse sound. Helemaal handgemaakt en gekeurd met échte oren. Professioneel freaken en tweaken, zou je kunnen zeggen. Zonder gebruik van geautomatiseerde tools of andere shortcuts. Een unieke, herkenbare imaging stijl die je geluid meteen naar een hoger level tilt. Glitching & Pitching is nu beschikbaar voor jouw imaging. Beluister de demo hieronder!
  • Text Hover
Eindelijk ECHTE imaging support
Soms lopen radioshows of omroepen op de automatische piloot. Al jaren draait dezelfde imaging rondjes in de broadcasting software. Er is wildgroei ontstaan of de vormgeving is gewoon toe aan vernieuwing. Waar liggen de prioriteiten en wat kan je doen om effectief en zo betaalbaar mogelijk het verschil te maken? Op deze en meer belangrijke vragen geeft SPIRIT je antwoord met de SPIRIT Scan.

De SPIRIT Scan is een vrijblijvende en professionele analyse van je imaging. Deze kan zijn toegespitst op de audio binnen een individuele show, maar ook op zenderbrede vormgeving. We tunen live in op een door jou aangewezen uur radio of duiken in je bestanden. Vervolgens beoordelen we deze op uitstraling en doeltreffendheid. We bieden je vervolgens een support file met daarin onze eerlijke, objectieve tips en aanbevelingen. De SPIRIT Scan is altijd eerlijk en zonder verdere verplichtingen, inclusief support file en een discount code voor je eventuele bestelling. Kosten? Geen.