SPIRIT +31 (0)85 8500 171
SPIRIT Info
What's there to like?
  • Text Hover
SPIRIT Facts
We know the drill! Dankzij jarenlange ervaring in (landelijke) media als radiomakers en audioproducers voor bijvoorbeeld 3FM, NPO Radio, NPO KX Radio en NPO 2 weten we precies wat je van ons verwacht. Dankzij onze persoonlijke en effectieve aanpak zijn we uitgegroeid tot go-to partner van veel verschillende opdrachtgevers binnen en buiten de landsgrenzen. Een prachtige mix van grote merken en de fanatieke 'kleinere opdrachtgevers'.

SPIRIT is opgericht vanuit grote liefde voor media en audio. We staat voor een directe, frisse, stoere en vlotte stijl en bieden services die je echt verder helpen. Bovendien - en dat is onze overtuiging op de achtergrond - willen we de wereld graag wat leuker en mooier maken. Daarom werken we vanuit een sociale, persoonlijke en tikkie filosofische insteek. We leggen er op afroep graag alles over uit.

Maar laten we voor nu lekker met beide benen op de grond blijven

We werken fulltime vanuit een professionele studio die is ingericht volgens de huidige norm. We zien het eigenlijk meer als man cave waar we vaak veel te lang blijven plakken. Knoppen en lampjes... ze blijven leuk.
  • Text Hover
Het moet leuk zijn

Radio is meer dan een aardigheidje. Een beetje DJ ziet het medium als een uitlaatklep, een regelrechte passie. Een creatief verhaal waarin alle ziel en zaligheid wordt gelegd. Creativiteit moet leuk zijn. Daarom doen we altijd ons best om jou en onszelf in alle gevallen een prettige ervaring te bezorgen. Niet alleen als het gaat om onze audio, maar ook om onze communicatie.
Het geluid van SPIRIT

SPIRIT Staat voor een frisse, positieve en energieke sound met een groot gevoel voor timing en ritme. We mixen onze audio af met respect voor muziek en stemmen. Dit betekent dat je bij ons geen imaging hoort die compleet is platgeslagen door bakken overactieve processing. Dynamiek en klankkleur zijn factoren die we graag in stand houden.

Alles heeft een doel. Daarom doen we niet aan gehaaste producties met wat 'random' geluidseffectjes en makkelijke deuntjes. Over alles wordt nagedacht en alles heeft z'n plekje met een reden. Zelfs onze Glitching & Pitching lijn, die aan elkaar hangt van geluidseffecten, is gebaseerd op timing en ritme met een reden. Alle elementen, hoe klein ook, zijn eigenlijk een verhaaltje.

Oh, en niet doorvertellen... we zijn stiekem niet vies van een Amerikaans randje. Stoer en direct met een beetje edge. En met een gezonde dosis humor. Want het is een feit dat humor werkt. Zowel in jingles als in commercials.