SPIRIT +31 (0)85 8500 171
SPIRIT
Radio jingles, imaging and music production
SPIRIT Services
Wat we voor je kunnen doen
 • Text Hover
Radio jingles
Ga voor impact bij je luisteraars (en je collega's) met gesproken en/of gezongen imaging. Wij produceren je sweepers, jingles, intro's, promo's, beds, bliepjes en piepjes. Bovendien bieden we als enige in Nederland de unieke, gratis Customer Cuts.
 • Text Hover
Podcast & DJ Imaging
Podcast of live-set als resident DJ? Zet jezelf op de kaart met professionele custom jingles en andere imaging! Boost je identiteit met strakke breaks, sweepers, ID's en cutting edge shotgun jingles. Allemaal in een stijl die bij je past.
 • Text Hover
Music Production
We produceren niet alleen jingles. We schrijven, componeren, arrangeren en produceren ondersteunende custom muziek. Een soundtrack op maat, van akoestische gitaar tot vlijmscherpe synths. Voor radio, TV en internet.
 • Text Hover
General audio
En er is meer! Denk aan pakkende commercials en event audio. Maar ook exclusieve audiotrainingen die wereldwijd gevolgd worden door duizenden studenten en instructors. Wist je niet hè?
Play me!
 • We hebben naar je geluisterd

  Imaging abonnementen

  Waarom zou je een groot bedrag in één keer uitgeven als je ook kunt kiezen voor een maandelijkse vorm? Wij bieden je aantrekkelijke abonnementsvormen voor maandelijks onderhoud aan je radio imaging. Al vanaf € 99,- per maand is je imaging betaalbaar up-to-date. Neem contact met ons op voor de verschillende prijsplannen!

 • That's right! Free audio

  Customer Cuts

  We zijn stapelgek op professionele audio en willen die liefde graag met je delen. Daarom krijg je bij SPIRIT méér voor je geld. Maak kennis met Customer Cuts! Onze exclusieve, gratis imaging elements service, beschikbaar voor al onze klanten. Extra, rechtenvrije bestanden vanuit onze online portal. Plus het SPIRIT Customer Certificate als bewijs van je eigendom.

 • Het gesproken gedeelte

  Voice-overs

  Alle gesproken imaging wordt uitgevoerd door professionele in-house voice-overs en stemartiesten die bekend zijn van landelijke radio en TV (3FM, Radio 2, KX, etc). Zoek je een specifiek geluid? Laat het ons weten! We hebben een groot netwerk aan stemmen die je imaging in een oogwenk het geluid geven dat je zoekt.

 • Het is niet anders

  We vinden je leuk

  Ok, het klinkt wat gezapig. Maar we vinden het ontzettend belangrijk om open en duidelijk te communiceren. Daarom behandelen we je niet als klant, maar als mens. Net zoals we zelf ook geholpen zouden willen worden. Iedereen zegt het. Wij doen het.

Beluister HIER
onze Imaging Showcase!
 • Text Hover
Oh enne... 
We zijn best een beetje spiritueel
Dat gold ook voor Alan Watts. Voor ons een absolute held. Daarom werken we altijd met één van zijn wijsheden in ons achterhoofd: "The real secret of life is to be completely engaged with what you are doing in the here and now. And instead of calling it work, realize it is play".