SPIRIT Nieuws

PrePacz: snel en betaalbaar nieuwe radio jingles bestellen

Bij SPIRIT zijn we continu op zoek naar nieuwe, innovatieve manieren om onze imaging aan te bieden. We luisteren hierbij echt naar de wensen van onze klanten en denken maar wat graag ‘out of the box’. Deze benadering zorgde onlangs voor de zeer succesvolle lancering van onze eigen, unieke PrePacz jinglepakketten.

 

 

 

PrePacz is een gloednieuwe manier om snel een order te plaatsen voor professionele, gezongen jingles. Je ontvangt hierbij een drietal vocal ID Jingles die zijn voorzien van je eigen uiting (slogan, punchline, pay-off) en je stationsnaam. De muziek van deze jingles is “voorgeproduceerd” en wacht alleen nog op een insert. Het resultaat is een professioneel basispakket waarmee je een vlammende start maakt of je huidige imaging aanzuivert.

 

 

 

PrePacz is uitermate betaalbaar en daarmee voor iedereen toegankelijk. We beroven je niet van je maandsalaris, maar bieden je de vormgeving die dit wel degelijk doet vermoeden. Bovendien scheelt het je een hoop tijd, gedoe en moeite. Op de website hoor je direct wat je kunt verwachten, zodat je een duidelijk beeld hebt.

Kies voor SPIRIT PrePacz! Check de website hier!

Author


Spirit