SPIRIT Blog

SPIRIT Wenst je een prachtig nieuwjaar!

De oliebollen zijn nog niet achter de kiezen of we zitten bij SPIRIT alweer middenin in de jingles en andere imaging voor het nieuwe jaar. We nemen echter graag even de tijd om jou en je naasten een geweldig 2019 te wensen. Hopelijk ga je een prachtig nieuw jaar tegemoet in blakende gezondheid, met alle liefde die je nodig hebt en (minstens even belangrijk) die je een ander wil geven. Daarnaast bedanken we al onze klanten voor een geweldig 2018. SPIRIT onderging een absolute boost dankzij jou!

SPIRIT Jingles and imaging 2 - 2019 SPIRITOndertussen zitten we hier niet stil. We hebben geweldige plannen voor het nieuwe jaar die mede tot stand zijn gekomen dankzij de voortreffelijke feedback van onze vaste klanten. Het komt erop neer dat we altijd op zoek zijn naar effectieve manieren om radiomakers de service en audio te bieden die ze zoeken. Dit is natuurlijk niets nieuws, afgezien de vorm waarin we deze diensten aanbieden. Introduceerde we het populaire en exclusieve Customer Cuts in 2018, in 2019 maken we nieuwe stappen. Hierbij is het ons doel om altijd te luisteren naar jou!

Heb je wilde ideeën of briljante input die je graag met ons wil delen? Neem dan contact met ons op en draag bij aan een minstens even geweldig 2019!

Author


Spirit