SPIRIT Blog

SPIRIT Produceert jingles Twente FM

SPIRIT is er natuurlijk voor losse jingles en andere stand-alone elementen, maar ook zeker voor complete pakketten. Zo produceerden we onlangs de complete station imaging voor Twente FM.

Spirit Audio Portfolio - Twente FMTwente FM is de streekomroep voor Noordoost-Twente. We bouwden we een compleet jinglepakket vol uptempo beds, frisse sweepers, pakkende item-bumpers en nieuws, weer, verkeer, sport en entertainment elementen. Allemaal met een breed luisterbare, maar zeer verfrissende sound, bedoeld om de zender meer en duidelijker te profileren. Programmaleider Jordy Goorman: “Medialand is volop in beweging. Er gebeurt van alles, niet alleen op de radio, maar ook online en on demand. Wij willen, naast een lekkere muziekmix een duidelijk regionaal geluid laten horen, bedoeld voor iedereen die zich verbonden voelt met Noordoost-Twente. Onze nieuwe vormgeving door SPIRIT sluit daar perfect bij aan.” 

Beluister de nieuwe imaging van Twente FM in de SPIRIT Showcase. Geproduceerd in samenwerking met TM Europe.